Κυριακή, 05 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Σμύρνης - ΑΡΗΣ 2-1 | Εμφανώς ανέτοιμος, πέταξε βαθμούς

Posted On Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013 21:48

Εμφανώς ανέτοιμος και με πολλά "κενά" παρουσιάστηκε ο ΑΡΗΣ μας στην Ριζούπολη και γνώρισε πικρή ήττα με 2-1 απέναντι σε έναν Απόλλων που δεν εντυπωσίασε αλλά κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο απόλυτο τα λάθη της άμυνας μας. Καθοριστικός ο Κομίνης στην εξέλιξη του αγώνα που έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 1-0.

Μόλις η 1η αγωνιστική και όλες οι φοβίες που είχαμε για τον φετινό ΑΡΗ αποκαλύφθηκαν στο σημερινό παιχνίδι. Στα φιλικά όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον Κύργια αλλά δυστυχώς η δικαίωση ήρθε για όσους υποστήριζαν ότι ο ΑΡΗΣ έπρεπε να πάρει ακόμη έναν έμπειρο αμυντικό για παρτενέρ του Πουλίδο. Εκτός από την αδράνεια ολόκληρης της άμυνας στο πρώτο γκολ το δεύτερο γκολ ήταν προσωπικό δώρο του Κύργια, ενώ υπήρξαν και 1-2 φάσεις ακόμη που οι κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας μας έδειξαν να τα έχουν χαμένα. Η ανυπαρξία του Τριανταφυλλάκου μεσοαμυντικά σε συνδυασμό με τις μηδαμινές προωθήσεις του Ηρακλή και του Τσουμάνη από τα πλάγια ουσιαστικά έκοψαν την ομάδα στα 2 και άφησαν τους προωθημένους παίκτες σε έναν άχαρο ρόλο. Αρκετή συζήτηση έγινε και για τον βαθμό ετοιμότητας του Ίμπεχ που ακόμη και στο Α' ημίχρονο που αγωνίστηκε δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Η είσοδος του Αγγελούδη στην θέση του Ιμπέχ και η μετατόπιση του Μανιά στα πλάγια βελτίωσε ελαφρώς τα πράγματα αλλά ο τραυματισμός του Μανιά χάλασε τα πλάνα του Χατζηνικολάου που αναγκάστηκε νωρίς νωρίς να κάνει και τις 3 αλλαγές του, αλλάζοντας ταυτόχρονα και την διάταξη της ομάδος και αφήνοντας τον Παπαδόπουλο μόνο του. Ο ενθουσιασμός και η ταχύτητα που έδωσαν στην ομάδα οι Σταυρόπουλος και Σουνάς άλλαξαν εμφανώς την εικόνα αλλά το 2-0  ήταν δύσκολο να ανατραπεί στο χρόνο που είχε απομείνει. 

Πολύ πικρή η πρώτη γεύση μιας και χάσαμε με σχετική ευκολία από έναν αδύναμο όπως παρουσιάστηκε αντίπαλο που δεν πίεσε καθόλου και αρκέστηκε σε ένα παθητικό παιχνίδι για σχεδόν 80'. Το 65% κατοχή υπέρ μας δείχνει ότι αν ήμασταν έτοιμοι θα μπορούσαμε αν όχι να πάρουμε τη νίκη τουλάχιστον να φεύγαμε με τον βαθμό ισοπαλίας. Σίγουρα στην πρεμιέρα κανείς δεν είναι έτοιμος αλλά ο Χατζηνικολάου φάνηκε να μην έχει καθαρή εικόνα για τους παίκτες του. Ρίσκαρε με τη συμμετοχή του ανέτοιμου Ίμπεχ και του ασταθή Τριανταφυλλάκου και δεν δικαιώθηκε. Από την άλλη η μη χρησιμοποίηση του Έλσνερ ούτε σαν αλλαγή σε έναν ΑΡΗ ειδικών συνθηκών μοιάζει να είναι μεγάλο πλήγμα που ίσως να αποδειχθεί ακόμη μεγαλύτερο στη συνέχεια. Με 3 μεταγραφές άνω των 24 ετών πραγματικά αυτό που γίνεται με τον Έλσνερ μοιάζει με τεράστιο λάθος. Άγνωστο το τι μπορεί να αλλάξει ο Χατζηνικολάου και οι συνεργάτες του μέσα σε 1 εβδομάδα το σίγουρο όμως είναι ότι η νίκη στον αγώνα με την Καλλονή γίνεται ακόμη πιο αναγκαία μετά τη σημερινή ήττα. Το πρόγραμμα είναι έτσι διαμορφωμένο που αν στο ξεκίνημα της σεζόν οι βαθμολογικές απώλειες είναι σημαντικές τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν στη συνέχεια πάρα πολύ δύσκολα. Όσο για τον Κομίνη ελπίζω να δούμε κάποια αντίδραση και όχι την κλασσική σιγή ιχθύος....

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!